Informaatio ja tilaukset: 00358 942451424
Skype: fi.500cosmetics

Suonikohjut

 
 
Email:
*Antamalla sähköpostiosoitteesi, hyväksyt lakiehdot
Lääkäreiden suositus
Asiakaspalautteet
100% luonnonmukainen tuote!
Rahapalautustakuu
Erikoistarjous varesilin ostajalle
e-kirja
Sinustako jälleenmyyjä?
Dropship-järjestelmä
Affiliate-ohjelma
Yhteydenotto
Varesilin asiakaspalautteet

Tästä osiosta löydät VARESILIA jo kokeilleiden asiakkaidemme täysin vapaaehtoisesti meille lähettämiä palautteita.

Seuraavassa tarjoamme pienen valikoiman palautteita, joissa VARESILIA käyttäneet asiakkaamme kertovat kokemuksistaan:

suonikohju leikkaus

“Heippa kaikki. Olen Linda. Kärsin suonikohjuista jo hyvin nuorena. Minun tapauksessani syynä oli ylipaino (jonka kanssa kamppailen edelleen). Tämän mahtavan tuotteen ansiosta olen kuitenkin päässyt eroon suonikohjuista! Olin kokeillut ja vaikka mitä, kaikkea luontaistuotteista apteekkitavaraan, mutta mikään ei toiminut. Suonikohjut sen sijaan kasvoivat kasvamistaan, enkä voinut ajatellakaan käyttäväni lyhyitä hameita tai housuja. Suonikohjuja peittääkseni saatoin kesälläkin käyttää paksuja sukkahousuja... VARESILIN ansiosta kaikki muuttui kertaheitolla. Tuote toimi minun kohdallani ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Kipu, kutina ja lihaskrampit katosivat, aivan uskomatonta! Nyt voin jälleen käyttää hameita tuntematta häpeää. Suurkiitokset tästä mahtavasta tuotteesta.”

Linda

“Joudun työni takia seisomaan päivittäin useita tunteja ja jaloissa sen kyllä huomaa. Koska isälläni on ollut suonikohjuja, ajattelin että sama vaiva voisi periytyä. Jokin aika sitten jalkani alkoivat särkemään ja tuntumaan jatkuvasti väsyneiltä. Molemmissa säärissä näkyi violetteja ja turvonneita suonia, jotka lääkäri diagnosoi suonikohjuiksi. Sinnittelin pitkään ilman mitään apukeinoja, kunnes sitten päätin kokeilla internetistä löytämääni VARESILIA. Voiteesta on ollut todella apua. Syön tabletteja, jottei ongelma tästä pahenisi ja tähän mennessä nekin ovat tuntuneet toimivan hyvin.”

Alex

“Hei, olen Kirsten. Raskausaikanani sain reilusti lisää painoa, josta syystä myös suonikohjuja ilmaantui jalkoihini. Tuolloin ajattelin, että synnytyksen jälkeen paino palautuisi ennalleen ja suonikohjut häviäisivät samalla, mutta toisin kävi: suonikohjut eivät kadoneet minnekään! Töihin palattuani ongelma vain paheni, sillä jouduin istumaan tuntikausia samassa asennossa. Kokeilin useita eri lääkkeitä ilman sen ihmeempiä tuloksia, mutta onneksi löysin sitten VARESILIN, jonka ansiosta suonikohjut hävisivät vähitellen. Todella mahtava tuote.”

Kirsten

"Hei kaikille! Olen James. Palveluammatistani johtuen – olen myyjä – olin kärsinyt suonikohjuista jo jonkin aikaa. Aluksi en edes tiennyt, että kyseessä voisi olla suonikohjut – luulin, että vain naiset voivat kärsiä niistä. Onneksi eräs ystäväni kertoi, että myös miehet voivat kärsiä tästä vaivasta, esimerkiksi juuri seisomatyön vuoksi. En halunnut, että vaiva pahenisi entisestään, joten päätin kokeilla VARESILIA. Suonikohjut ovat tuotteen avulla kadonneet lähes kokonaan, joten suosittelen sitä lämpimästi kaikille muille samasta vaivasta kärsiville."

James H.

"Hei, olen Eli. Vain muutamassa viikossa suonikohjuni ovat parantuneet huomattavasti VARESILIN ansiosta. Tablettien ansiosta verenkiertoni on parantunut ja verisuonet ovat paljon aikaisempaa vähemmän turvoksissa. Myös rasittava kutina ja yölliset lihaskrampit ovat kadonneet. Töiden jälkeen odotan pääseväni kotiin laittamaan rauhoittavaa voidetta. Jalkani eivät ole enää läheskään niin väsyneet kuin ennen ja suonikohjut ovat parantuneet. Olen todella tyytyväinen.”

Eli

Suonikohjut

“Suonikohjuni olivat kaikkea muuta kuin huomaamattomat ja niiden vuoksi jalkani olivat koko ajan puuduksissa. VARESILIN avulla jalkani kuitenkin palautuivat ennalleen ja voin jälleen istua lihaskramppeja pelkäämättä. Aivan upea tuote mielestäni.”

M. Daniels

“Hei! Kirjoitan suonikohjuista kärsivän äitini puolesta. Kerran häneltä jopa puhkesi yksi ja verta vuoti tietysti aivan valtavasti. Sitten hän aloitti tämän tuotteen käytön. Hän pitää todella voiteesta, jota hän laittaa illalla kävelyn jälkeen. Hän on tuotteesta todella iloinen.”

Jordi

“Tämä on todella mahtava tuote! VARESILIN ansiosta uskoni luontaistuotteisiin palautui. Kuten kaikessa, laatu on tärkeintä, ja VARESIL on todella laadukas tuote. Sekä voide että tabletit toimivat. Jalkani tuskin särkevät enää. Lisäksi saamani asiakaspalvelu on ollut erinomaista, kaikkiin kysymyksiini on vastattu.”

Gabrielle

“Viimeinkin! VARESILIN ansiosta jalkani eivät aiheuta enää kipua eikä häpeää. Uskomaton tuote, kiitos.”

S.H

“Ajattelin, että synnytyksen jälkeen raskausaikana ilmestyneet suonikohjut katoaisivat, mutta ainakaan minun kohdallani se ei mennyt niin. Luulin, etten enää koskaan voisi käyttää hameita, mutta VARESILIN ansiosta pahin pelkoni kaikkosi. Nopea ja tehokas tuote. ”

Kathy

“Ensiksikin: kiitos tästä laadukkaasta tuotteesta, joka todella toimii niin kuin lupaatte! Olin kärsinyt suonikohjuista vuosia, lääkärini mukaan epäterveellisten elintapojeni vuoksi. En milloinkaan ole harrastanut urheilua ja epäterveellinen ruokavalioni sai minut lihomaan. Lisäksi olen polttanut yli kaksikymmentä vuotta (vaikka olenkin nyt lopettamassa...). Olin todella kyllästynyt särkeviin ja turvonneisiin jalkoihini, ja päätin kokeilla tätä tuotetta. Ajattelin, että voisinhan aina palauttaa tuotteen ja saada rahani takaisin, jos se ei toimisi luvatulla tavalla. Ei minun tarvinnut kuitenkaan palauttaa tuotetta, sillä se on toiminut todella hyvin. Kivut katosivat vähitellen ja nyt oloni on todella hyvä.”

Aaron

“Kipu ja väsyneisyyden tunne ovat tiessään! VARESIL on todella loistava tuote. Suosittelen sitä kaikille niille, jotka kärsivät epämiellyttävistä ja rumista suonikohjuista. Tuote todella toimii.”

Brigitte

“Olen kärsinyt suonikohjuista vuosia. Kovat kivut tekivät elämästäni yhtä helvettiä. Ajattelin kokeilla viime aikoina niin muodikasta luontaistuotetta. Koska VARESILIN hinta ei minusta päätä huimannut, päätin kokeilla. Hoito on kohdallani todella toiminut ja tuote on minusta vaivan väärti.”

F.

“Suonikohjuni on jo kerran leikattu, mutta silti jalkani vaivaavat toisinaan. Ostin VARESILIA erityisesti voiteen takia, joka todella lievittää kipua ja turvotusta. Suosittelen tuotetta kaikille, sillä ainakin minun kohdallani se on toiminut todella hyvin.”

Marta

"Tämän tuotteen ansiosta suonikohjuni katosivat vähitellen kokonaan, eivätkä ole sen koomin palanneet. Kipu, kutina ja väsyneisyys ovat historiaa ja jalat tuntuvat taas pitkästä aikaa kevyiltä. Suurkiitokset!.”

T. Williams

Voit kertoa meille mielipiteesi VARESILIN tehokkuudesta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:

fi@500cosmetics.com

 
Lisää tietoa VARISELISTA Tilaa nyt