Informaatio ja tilaukset: 00358 942451424
Skype: fi.500cosmetics

Suonikohjut

 
 
Email:
*Antamalla sähköpostiosoitteesi, hyväksyt lakiehdot
Lääkäreiden suositus
Asiakaspalautteet
100% luonnonmukainen tuote!
Rahapalautustakuu
Erikoistarjous varesilin ostajalle
e-kirja
Sinustako jälleenmyyjä?
Dropship-järjestelmä
Affiliate-ohjelma
Yhteydenotto

Suonikohjujen hoitoVARESIL on uudenlainen, erittäin tehokas, suonikohjujen hoitoon tarkoitettu tuote. 100% luonnonmukaisen ja turvallisen koostumuksensa avulla tuotetta voidaan käyttää sekä suonikohjujen syntymisen ennaltaehkäisyyn, että niiden aiheuttaman kivun ja turvotuksen lievittämiseen.

VARESIL koostuu 100% luonnonmukaisista tableteista ja voiteesta, jotka vahvistavat vaurioituneiden verisuonten seinämiä ja tyrehdyttävät verenvuotoa uudistamalla samalla ihokudosta.

Suonikohjut

Suonikohju eli laskimolaajentuma on ihmisellä esiintyvä sairaus, jossa raajojen pinnalliset laskimot ovat laajentuneet ja pullistuneet. Sairaus estää veren vaivattoman palautumisen sydämeen. Pullistuneet suonet esiintyvät yleisimmin alaraajoissa. Laskimoissa on läppiä, jotka estävät veren virtaamisen väärään suuntaan. Vahingoittunut läppä laskee verta molempiin suuntiin. Tällöin seisoma-asennossa veri valuu alemmas pitkin jalkojen laskimoa, ja pullistaa suonta. Mitä useampia läppiä on epäkunnossa, sitä suuremmaksi paikallinen verenpaine kasvaa, kunnes kehittyy suonikohju.

Taso 1: Vaikeustasoa 1 vastaavat suonikohjut ovat enisijaisesti esteettinen ongelma, vaikkakin joissakin tapauksissa ne voivat aiheuttaa väsyneisyyden tunnetta jaloissa.

Taso 2: Suonikohjut ovat näkyvämpiä turvonneempien suonien vuoksi. Useimmissa tapauksissa vaikeustasoa 2 vastaavat suonikohjut aiheuttavat terveydellisiä oireita.

Taso 3: Entistä suurempi turvotus ja kipualttius. Ihon väri on usein harmahtava. Vaikeustasoa 3 olevat suonikohjut aiheuttavat kovaa kipua ja tulehdustiloja, joista päästään eroon ainoastaan leikkauksella.

Taso 4: Vakavimman vaikeustason suonikohjut aiheuttavat kivuliaita haavaumia, ihomutaatioita ja joissakin tapauksissa jopa keuhkoveritulpan, joka tarkoittaa veren mukana tulleen verihyytymän aiheuttamaa keuhkovaltimon tai sen haaran tukkeutumista. Tavallisesti hyytymä on saanut alkunsa alaruumiin laskimoista. Veritulpan tukkiessa koko valtimon seuraa välittömästi kuolema.

*Arviolta yksi kymmenestä henkilöstä – naiset huomattavasti useammin kuin miehet – kärsii suonikohjuista, joiden yleisimmät aiheuttajat ovat raskaus ja hormonaaliset tekijät. .

Suonikohjujen aiheuttajaa ei tunneta, vaikkakin tiedossa on useita suonikohjualttiutta lisääviä tekijöitä, kuten ylipaino ja perinnölliset tekijät. Suonikohjut ovat huomattavasti yleisempiä naisilla, ylipainosta kärsivillä ja henkilöillä, jotka tekevät seisomatyötä.

Suonikohjualttiutta lisääviä tekijöitä ovat:

Ylipaino
Raskaus
Vaihdevuodet
Korkea verenpaine
Liian kireät vaatteet ja/tai jalkineet
Ehkäisypillereiden tai hormonien käyttö
Pitkään jatkuva yhtäjaksoinen seisominen tai istuminen
Perinnölliset tekijät; suonikohjuista kärsineiden henkilöiden lapset ja lapsenlapset ovat alttiimpia kärsimään samasta vaivasta

Suonikohjujen oireet vaihtelevat. Joissakin tapauksissa tauti on jopa täysin oireeton ja ainoa huolenaihe on sen aiheuttama esteettinen haitta. Suonikohjujen tyypillisiä oireita ovat kuitenkin jaloissa tuntuva väsyneisyyden tunne, kipu ja lihaskouristukset.

Suonikohjujen tyypillisimmät oireet ovat:

Jaloissa ja nilkoissa tuntuva polttelu
Nilkkojen ja pohkeiden alueen harmahtava ihonväri
Jalkojen ihon alla näkyvät pullistuneet suonet
Jalkojen väsyneisyys
Kutina ja joskus kova kipu
Nilkkojen alueen haavaumat
Nilkkojen ja jalkojen turvotus
Yöllinen lihaskouristelu
Kutina
Väsyneisyys

*Edellämainituista oireista kärsivien tulee hakeutua lääkäriin.

VARESIL koostuu kahdesta helppokäyttöisestä, 100% luonnonmukaisesta osasta: suonikohjujen ennaltaehkäisemiseen tarkoitetuista tableteista ja suonikohjujen lievittämiseen tarkoitetusta voiteesta.

Tabletit: VARESIL koostuu korkealaatuisista ja tehokkaista suonikohjujen ennaltaehkäisyyn tarkoitetuista tableteista, joiden avulla voidaan:

• Ennaltaehkäistä suonikohjujen syntymistä

• Vahvistaa vaurioituneiden verisuonten seinämiä

• Normalisoida verenkiertoa

Voide: Ihon parantumista nopeuttava ja tulehdusta lievittävä VARESIL-voide vähentää suonikohjujen aiheuttamaa kipua ja turvotusta. Voiteen avulla voidaan:

• Nopeuttaa ihokudosten uusiutumista

• Lievitää kutinaa, kipua ja turvotusta

Pysäyttää verenvuoto vaurioutunutta ihokudosta hoitamalla

Saavuttaa selvästi terveempi ja kirkkaampi iho

*Tabletteja ja voidetta voidaan käyttää samanaikaisesti. VARESIL ei ole lääkeaine.

Tri. Arana
Erikoislääkäri

“(...) pidän tuotetta suuressa arvossa sen ennaltaehkäisevän ja toisaalta kipuja ja tulehdusta lieventävän vaikutuksen ansiosta.”

Suonikohjut

VARESIL koostuu 100% luonnonmukaisista, tehokkaista ja turvallisista ainesosista, joiden käytöllä ei ole minkäänlaisia terveydellisiä haittavaikutuksia.

Tuotteemme salaisuus piilee sen raaka-aineiden korkealaatuisuudessa, sekä niiden ainutlaatuisessa sekoitussuhteessa. Tuotteen takana oleva tutkimusryhmä on valinnut tuhansien orgaanisten ainesosien joukosta tehokkaimmin juuri suonikohjujen hoitoon sopivat raaka-aineet mahdollisimman tehokkaiden tulosten aikaansaamiseksi.

*Tutustu tarkemmin tuotteen sisältämiin ainesosiin täällä

flecha Ennaltaehkäisee suonikohjujen syntyä
flecha Lievittää turvotusta ja kipua
flecha Vahvistaa vaurioituneiden verisuonten seinämiä
flecha Lisää verenkiertoa
flecha Parantaa vaurioitunutta ihokudosta ja pysäyttää verenvuodon
 
Lisää tietoa VARISELISTA Tilaa nyt