Informaatio ja tilaukset: 00358 942451424
Skype: fi.500cosmetics

Suonikohjut

 
 
Email:
*Antamalla sähköpostiosoitteesi, hyväksyt lakiehdot
Lääkäreiden suositus
Asiakaspalautteet
100% luonnonmukainen tuote!
Rahapalautustakuu
Erikoistarjous varesilin ostajalle
e-kirja
Sinustako jälleenmyyjä?
Dropship-järjestelmä
Affiliate-ohjelma
Yhteydenotto
Lääketieteellinen yhteisö

Arvostetut lääketieteen ammattilaiset suosittelevat VARESILIA tuotteen avulla saavutettavien tulosten luotettavuuden ja nopeuden ansiosta.

Erikoislääkärin allekirjoittama suositus antaa asiakkaillemme varmuuden tuotteen laadusta ja toimivuudesta.

Erikoislääkäri

Pitkän ammattiurani aikana olen hoitanut lukuisia suonikohjuista kärsineitä potilaita. Suonikohjut on ennen kaikkea naisten vaiva. Erityisesti naisten hormonaalinen toiminta, samoin kuin raskausaika, edesauttavat suonikohjujen syntymistä. Myös perinnöllisillä tekijöillä, ylipainolla, korkealla verenpaineella tai pitkäjaksoisella seisomisella tai istumisella on suonikohjujen syntymisen kannalta merkitystä.

Nykyään on onneksi olemassa kasviperäisiä tuotteita, joiden avulla voidaan välttää suonikohjujen poisto kirurgisen toimenpiteen avulla. Hoidettuani joitakin potilaitani VARESILIN avulla, voin vakuuttaa, että kyseessä on todella tehokas apu suonikohjujen ehkäisyyn ja hoitoon. Lyhyessä ajassa voidaan lievittää suonikohjujen aiheuttamaa kipua ja turvotusta. Pidän VARESILIA optimaalisena tuotteena suonikohjujen hoitoon.   

Suosittelen mielelläni tätä tuotetta, joka ehkäisee suonikohjujen syntyä samalla kun lievittää niiden aiheuttamaa kipua, turvotusta, kutinaa ja polttelua. Suosittelen VARISELIA lämpimästi kaikille suonikohjuista kärsiville.

Tr. Óscar Arana

 
Lisää tietoa VARISELISTA Tilaa nyt