Informaatio ja tilaukset: 00358 942451424
Skype: fi.500cosmetics

Suonikohjut

 
 
Email:
*Antamalla sähköpostiosoitteesi, hyväksyt lakiehdot
Lääkäreiden suositus
Asiakaspalautteet
100% luonnonmukainen tuote!
Rahapalautustakuu
Erikoistarjous varesilin ostajalle
e-kirja
Sinustako jälleenmyyjä?
Dropship-järjestelmä
Affiliate-ohjelma
Yhteydenotto
Suonikohjut laser

Olemme niin varmoja tuotteemme tehosta, että tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden kokeilla sitä yhden kuukauden ajan, jonka jälkeen palautamme rahat kokonaisuudessaan, jos asiakas ei ole saavuttamiinsa tuloksiin täysin tyytyväinen.

SuonikohjutKäytä suonikohjujen ehkäisyyn ja niiden aiheuttamien kipujen lievittämiseen tarkoitettua VARESILIA vähintään 60 päivän ajan, ja jos jostakin syystä olet tuloksiin tyytymätön, voit palauttaa tuotepakkaukset seuraavien 7 päivän sisällä saadaksesi rahasi takaisin. Rahapalautusta varten tulee sinun palauttaa kaikki pakkaukset, niin tyhjät kuin täydetkin. Palautamme sinulle 100 % tuotteen hinnasta (Rahapalautuksesta vähennetään mahdolliset lähetyskulut) jos et jostakin syystä ole saavutettuihin tuloksiin tyytyväinen.

Halutessasi palauttaa ostamasi pakkaukset, tulee sinun ottaa yhteyttä sähköpostitse asiakaspalveluhenkilökuntaamme. Asiakaspalveluhenkilökuntamme auttaa mielellään missä tahansa tuotteen käyttöön liittyvässä asiassa, sekä tuotteen ostoa ennen, että sen jälkeen.

suonikohjut jaloissaVARESILIN teho perustuu sen erittäin laadukkaisiin, kasvipohjaisiin raaka-aineisiin. Kaikki VARESILIN raaka-aineet ovat 100% luonnollisia, tehokkaita ja turvallisia, joten tuotteen käytöllä ei ole minkäälaisia terveydellisiä sivuvaikutuksia.

Tuotteemme menestys on sen raaka-aineiden korkealaatuisuuden ansiota. Tuotekehittelyn aikana analysoitiin satoja orgaanisia ainesosia parhaiten juuri suonikohjujen hoitoon sopivien raaka-aineiden löytämiseksi. Vaikutuksiltaan parhaiten tarkoitukseensa soveltuvat ainesosat muutettiin sitten synteettiseen muotoon ja osaksi lopullista tuotetta.

VARESIL koostuu ensiluokkaisista raaka-aineista. Tuotteen turvallisuus ja saavutettavien tulosten nopeus ovat taanneet menestyksen markkinoilla.

Meille on ensiarvioisen tärkeää, että VARESILILLA on lääkäreiden suositus. Lääkäreiden suositus on asiakkaillemme takuuna tuotteen tehokkuudesta ja turvallisuudesta. Tuotetta suosittelevat lääkärit pitävät sitä erinomaisena tapana hoitaa suonikohjujen aiheuttamaa kipua ja turvotusta.

Tri. Arana
Erikoislääkäri

"(...) pidän tuotetta suuressa arvossa sen ennaltaehkäisevän ja toisaalta kipuja ja tulehdusta lieventävän vaikutuksen ansiosta."

Lue koko suositus...

Tilaukset käsitellään päivittäin, joten niiden nopea ja tehokas toimitus on taattu. Tilaukset lähetetään samana päivänä, kun ne tehdään järjestelmäämme, joten asiakkaalle ne saapuvat UPS:n toimittamana kahden-kolmen ja TNT:n toimittamana 10-12 arkipäivän kuluessa. Käytössämme olevat tunnetut lähetys- ja kuljetusyritykset takaavat tilauksen nopean ja turvallisen perilletulon.

Ongelmia tilauksen kanssa?

UPS: Jos valitset toimitustavaksi UPS:n toimittaman postiennakon, voit seurata toimituksen etenemistä tilauksen yhteydessä saamasi seurantakoodin avulla.

 

TNT: Postiennakolla maksaminen ei ole TNT:n kautta tapahtuvan toimituksen yhteydessä mahdollista. TNT:n toimituksiin liittyvissä ongelmissa tulee asiakkaan ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, fi@500cosmetics.com. Autamme sinua selvittämään ongelman ensi tilassa.

Kaikki tilaukset lähetetään täysin hienotunteisesti. Paketin ulkomuodosta on mahdotonta päätellä sen sisältöä.

 

Suonikohjujen hoitoTuotteen tilauksen voi maksaa luottokortilla tai postiennakolla. Maksutavasta riippumatta ostokset ovat täysin turvallisia ja asiakkaan tiedot luottamuksellisia. Maksusuoritukset hoituvat erittäin turvallisen maksujärjestelmän kautta, joten tietokantaamme ei kenellekään ulkopuolisella ole pääsyä. Asiakkaidemme luottokorttitiedot ovat täysin turvassa tietoturvaohjelmamme ansiosta. Asiakkaidemme yhteystiedot on turvattu Tietosuojalain vaatimalla tavalla.

Tuotteen tilauksen voi maksaa luottokortilla tai postiennakolla. Luottokortilla maksettaessa ostotiedoissa näkyy ainoastaan käyttämämme on line-maksujärjestelmän nimi, click&buy. Käytössämme olevat maksutavat ovat turvallisia ja tilausten toimitus erittäin hienotunteinen.

TÄRKEÄÄ: Rahapalautuksen saamiseksi asiakkaan tulee ottaa yhteyttä  asiakaspalveluhenkilökuntaamme, joka varmistaa takuuehtojen täyttymisen. Ilman yhteydenottoa palautetut tuotteet eivät oikeuta palautustakuuseen. Rahapalautusta varten asiakkaan tulee säilyttää tuotteen alkuperäinen pakkaus. Asiakas maksaa itse tuotteen palautuksesta aiheutuvat postikulut.

Rahapalautukseen on asiakkaalla oikeus ainoastaan silloin, kun tämä on käyttänyt tuotetta takuuosiossa esitetyn minimiajan ja kun tuotepakkauksia on ostettu samalla kertaa vaaditun minimiajan käyttöä vastaava määrä.

 
Lisää tietoa VARISELISTA Tilaa nyt