Suonikohjut

 

 

Nimi:
Email:

 

Lääkäreiden suositus
Asiakaspalautteet
100% luonnonmukainen tuote!
Rahapalautustakuu
Erikoistarjous varesilin ostajalle
e-kirja
Sinustako jälleenmyyjä?
Dropship-järjestelmä
Affiliate-ohjelma
Yhteydenotto

laser varices

HUOMIO: Lakiehtoihin on tutustuttava tarkasti ennen tutustumista sivuston sisältöön. Tämän sivuston ja sen sisältämän informaation käyttö tulkitaan näiden ehtojen hyväksymiseksi kokonaisudessaan. Jos et hyväksy ehtoja, älä käytä sivujen informaatiota ja poistu sivustolta välittömästi.

 

Käyttöehdot

1. Sivusto ja siltä löytyvä informaatio on tarkoitettu ainoastaan täysi-ikäisten käyttöön (>18 vuotta). Sivustomme käyttäjät takaavat olevansa täysi-ikäisiä. Muutoin on sivustolta poistuttava välittömästi.

2. Minkä tahansa sivustoilla esiintyvän informaation käyttö tulkitaan käyttöehtojen hyväksymisenä kokonaisuudessaan. Jos et hyväksy ehtoja, älä käytä informaatiota ja poistu sivustolta välittömästi.

3. Usted reconoce ser mayor de edad, estar enterado de la naturaleza del contenido de esta web y no sentirse ofendido. Al mismo tiempo reconoce que ha accedido a esta web de forma totalmente voluntaria y con conocimiento de causa.

4. Näiden sivujen sisältö ei ole tarkoitettu hoitamaan tai diagnosoimaan minkäänlaista sairautta tai kiputilaa, vaan on luonteeltaan puhtaasti informatiivista. Missään tapauksessa tämä informaatio ei korvaa lääketieteen ammattilaisen lausuntoa. Sivuilla esitellyt tulokset perustuvat asiakkaidemme kokemuksiin, sekä sivuillamme esiteltyjen erikoislääkäreiden lausuntoihin.

5. Varesil pidättää itsellään oikeuden vaihtaa, muuttaa tai poistaa sivuillaan esiintyvää materiaalia milloin tahansa ja ilman erillistä ilmoitusta.

6. Näillä sivuilla esiintyvä informaatio on tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöiden käyttöön.

7. Sivuilla esiintyvät kuvaukset, kuvamateriaali ja tekstisisältö on ymmärrettävä yleisellä tasolla. Kyseessä on opas, joka antaa tuotteiden aikaansaamista muutoksista yleiskuvan, mutta tulokset voivat vaihdella yksilökohtaisesti.

8. Pyrimme siihen, että näillä sivuilla esiintyvä informaatio olisi täydellistä, tarkkaa ja ajanmukaista, mutta toisinaan informaatio voi olla epätarkkaa, epätäydellistä tai vanhaa.

9. Tämän sivuston käyttö tulee olla vilpitöntä, ketään loukkaamatonta, tapahtua hyvässä uskossa, laillisesti, sekä aina yleisesti hyväksyttyjen internetinkäyttötapojen mukaisesti.

 

TILAUKSET

1. Varesil pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai olla hyväksymättä tilauksia ilman minkäänlaista ilmiselvää syytä. Tällaisessa tapauksessa Varesil sitoutuu ilmoittamaan päätöksestä asiakkailleen.

2. Asiakas on vastuussa ajanmukaisen itseään koskevan informaation toimittamisesta, jotta tuote voidaan toimittaa perille kaikkien takuiden mukaisesti. Jos tuotetta ei voida toimittaa perille puutteellisten tai virheellisten tilaustietojen vuoksi, asiakas kantaa tapahtuneesta vastuun.

3. Tilausten toimittaminen asiakkaalle on riippuvainen tuotteen saatavuudesta. Varesil informoi asiakkaitaan, jos tuote on loppu tai tilausten toimitus ei onnistu. Asiakkaalla on tällöin mahdollisuus odottaa tai peruuttaa tilauksensa, jolloin hän saa rahansa takaisin.

4. Lähetys- ja toimitusajat ovat arvioituja, eikä niillä ole minkäänlaista takuuta. Varesil ei ole vastuussa kuljetusyrityksestä tai muusta ulkoisesta syystä aiheutuneesta toimituksen mahdollisesta myöhästymisestä.

5. Jos tuotteen perille toimittamisen yhteydessä tarvitaan allekirjoitus tai vastaava todistus toimituksen vastaanottamisesta, on asiakkaan vastuulla taata, että hänen ilmoittamassaan toimitusosoitteessa on joku vastaanottamassa tilausta. Asiakkaan vastuulla on myös hakea tuotteet kuljetusyrityksen ilmoittamasta paikasta, jos toimitusosoitteessa ei ole ollut kukaan vastaanottamassa tuotteita. Siinä tapauksessa, että toimitus jouduttaisiin lähettämään takaisin, asiakkaalta velotettaisiin sen aiheuttamat lisäkulut.

6. Varesil ei ole vastuussa tilauksista, joita ei voida toimittaa perille, tai joiden toimitus on muuten mahdotonta.

7. Kaikki näiltä sivuilta ostetut tuotteet ovat tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön. Tuotteita ei voi jälleenmyydä tai lainata kolmansille osapuolille.

8. Jos asiakkaalle toimitetaan virheellinen, avattu tai muuten epätäydellinen tuote, Varesil toimittaa tilalle uuden ilman lisäkuluja. Tämä kuitenkin ainoastaan siinä tapauksessa, että tuote on ostettu tämän sivuston kautta. Varesil ei ole vastuussa sellaisten tuotteiden laadusta, jotka ovat ostettu epäviralliselta sivustolta tai jollakin muulla tapaa.

9. Tuotetta ei milloinkaan toimiteta asiakkaalle ennen kuin luottokorttimaksu on saapunut perille. Jos korttia ei voida veloittaa normaalisti, tilaus voidaan peruuttaa.

 

VASTUU

1. Sanalla “vastuu” viittaamme kaikenlaiseen vahinkoon, vaateeseen, oikeudenkäyntiin, oikeusjuttuun, kustannukseen, maksuun tai muuhun tappioon.

2. Naturmedical Bv. ei ole “vastuussa” minkäänlaisesta Varesil -tuotteen käyttöön liittyvästä vahingosta, eikä sitä vastaan voida nostaa minkäänlaista syytettä. Tuotteita käyttäessään asiakas on hyväksynyt kaikki tässä mainitut ehdot ja ottaa käytöstä täyden vastuun. Naturmedical Bv. eivätkä sen työntekijät ole vastuussa tuotteiden käytöstä.

3. Näillä sivuilla esiintyvät esittelyt, mielipiteet, selitykset, lausunnot ja todistukset ovat kolmansien osapuolien mielipiteitä ja ymmärrettävä sellaisina. Näitä kolmansia osapuolia ovat lääkäreiden ja alan ammattilaisten todistukset, asiakastodistukset, internetfoorumeilta kerätyt mielipiteet ja tuotteiden ainesosien toimivuudesta kertovat tieteelliset tekstit. 

4. Naturmedical Bv:n vastuulla on ainoastaan virheellisten tuotteiden korvaaminen uusilla, sekä rahojen palautus asiakkaalle siinä tapauksessa, että takuuehdot täyttyvät. Tällaisessa tapauksessa pidätetään kuitenkin tilauksesta aiheutuneet toimituskulut.

5. Asiakas, tai kuka tahansa näiltä sivuilta löytyvää informaatiota tai tuotteita käyttävä vakuuttaa olevansa tietoinen ja hyväksyvänsä Herbal Technologies Bv, rajoitetun vastuun.

 
Comprar Ahora