Informaatio ja tilaukset: 00358 942451424
Skype: fi.500cosmetics

Suonikohjut

 
 
Email:
*Antamalla sähköpostiosoitteesi, hyväksyt lakiehdot
Lääkäreiden suositus
Asiakaspalautteet
100% luonnonmukainen tuote!
Rahapalautustakuu
Erikoistarjous varesilin ostajalle
e-kirja
Sinustako jälleenmyyjä?
Dropship-järjestelmä
Affiliate-ohjelma
Yhteydenotto
Usein kysyttyjä kysymyksiä varesilin liittyen

Tähän osioon olemme koonneet vastauksia uein kysyttyihin kysymyksiin. Jos mieleesi tulee kysymys, jota ei löydy tästä osiosta, voit lähettää sen meille sähköpostitse.

Suosittelemme tutustumaan tähän osioon huolellisesti ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä.

Suonikohjujen hoito

Suonikohjut ovat ihmisellä esiintyvä sairaus, jossa raajojen pinnalliset laskimot ovat laajentuneet ja pullistuneet. Yleisimmin suonikohjut sijoitsevat jaloissa.

suonikohjut jaloissa

Laskimoissa on läppiä, jotka estävät veren virtaamisen väärään suuntaan. Vahingoittunut läppä laskee verta molempiin suuntiin. Tällöin seisoma-asennossa veri valuu alemmas pitkin jalkojen laskimoa, ja pullistaa suonta. Mitä useampia läppiä on epäkunnossa, sitä suuremmaksi paikallinen verenpaine kasvaa, kunnes kehittyy suonikohju.

Suonikohjujen aiheuttajaa ei tunneta, vaikkakin tiedossa on useita suonikohjualttiutta lisääviä tekijöitä, kuten ylipaino ja perinnölliset tekijät. Suonikohjut ovat huomattavasti yleisempiä naisilla, ylipainosta kärsivillä ja henkilöillä, jotka tekevät seisomatyötä.

Suonikohjujen tyypillisiä oireita ovat:

Jalkojen ja nilkkojen polttelu
Nilkkojen ja pohkeiden ihon harmahtava sävy
Pullistuneet verisuonet jalkojen ihon alla
Jalkojen väsyneisyys
Kutina ja jopa kova kipu
Haavaumat nilkoissa
Jalkojen ja nilkkojen turvotus
Yölliset lihaskouristukset
Kutina
Väsyneisyys

*Edellämainituista oireista kärsivien tulee hakeutua lääkäriin.

Ehdottomasti. Tuotteen teho perustuu sen erittäin laadukkaaseen koostumukseen. Tuote on valmistettu 100% luonnonmukaisista, erityisesti suonikohjujen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn kehitetyistä ainesosista.

VARESIL-hoitokuuri koostuu suonikohjujen ennaltaehkäisyyn tarkoitetuista tableteista, sekä kivun, turvotuksen ja kutinan lievittämiseen tarkoitetusta voiteesta.

Tuote on ehdottoman turvallinen. Varesil koostuu 100% luonnonmukaisista ja turvallisista, kasvipohjaisista ainesosista, joiden käytöllä ei ole minkäänlaisia terveydellisiä sivuvaikutuksia.

flecha Suonikohjujen syntymisen ennaltaehkäisy
flecha Turvotuksen ja kivun lievittyminen
flecha Vaurioituneiden verisuonten seinämien vahvistaminen
flecha Verenkierron parantuminen
flecha Vaurioituneen ihokudoksen parantaminen ja verenvuodon pysäyttäminen

Tulokset vaihtelevat yksilökohtaisesti, mutta suurin osa asiakkaistamme on huomannut voiteen vaikuttavan välittömästi. Suurin osa on huomannut myös tablettien vaikutuksen jo muutamassa päivässä.

VARESIL on 100% luonnonmukainen ja turvallinen tuote, eikä sen käytöllä ole minkäänlaisia terveydellisiä sivuvaikutuksia. On kuitenkin suositeltavaa, että jollekin tuotteen ainesosalle allergiset henkilöt konsultoivat lääkäriä ennen tuotteen käytön aloittamista.

Ei. VARESIL koostuu 100% luonnonmukaisista ainesosista, EIKÄ SE OLE LÄÄKE, joten sen ostamiseen ei tarvita lääkärin määräystä.

TABLETIT: Horse Chesnut, Butcher´s Broom (Ruscus Aculeatus), Hesperidin, Rosemary Extract (Rosmarinus Officinali), Pine Bark Extract (Pinus Maritima) y Bioperine.
VOIDE: Purified Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylene Glycol, Glycerin, Aloe Yohju Matsu Ekisu, Sweet Organge Oil, Hydrogenated Grapeseed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil, Cyclomethicone, Cetearyl Alcohol, PEG-60 Sorbitan Stearate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Water, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Sodium Caproyl Lactylate, Stearic Acid, Sorbitan Stearate, Phytonadione, Dimethicone PEG-8 Beeswax, Dimethicone , Niacinamide, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Oil, Zinc Hydrolyzed Collagen, Tocopheryl Acetate, Tin Oxide, Panthenol, Triethanolamine, Fragrance, Dmdm Hydantoin, Carbomer, Potassium Methylparaben, Allantoin y Propylparaben.

Lääkeaineiden ja VARESILIN yhteiskäyttöä koskevissa kysymyksissä on parasta konsultoida lääkäriä.

Jokainen VARESIL-pakkaus sisältää 60 tablettia, joita nautitaan 2 päivässä parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Yksi pakkaus riittää 30 päivän kuuriin. Tabletit olisi hyvä nauttia runsaan veden kanssa, mielellään ruokailun jälkeen. Päivittäisen annoksen ylittäminen ei ole suositeltavaa.

Voidetta levitetään iholle kaksi kertaa päivässä. Voide kannattaa levittää joko heti suihkun jälkeen, tai kostutetulle iholle. Hiero voidetta voimakkaasti imeytymisen parantamiseksi. Voidepakkauksen riittävyys vaihtelee sen mukaan, kuinka usein voidetta käytetään.

Almorrana

 Ei. Emme suosittele tuotteen käyttöä raskauden tai imettämisen aikana.

Suonikohjut

Kyllä voi. Eri voiteiden levittämisen välillä on kuitenkin suositeltavaa pitää 15-30 minuutin tauko.

Kyllä. Tuotteella on arvostettujen lääkäreiden suositus, johon voit tutustua osiossa Lääketieteellinen yhteisö.

Emme suosittele tuotteen käyttöä raskaana oleville tai imettäville naisille tai korkeasta verenpaineesta, sydämen tai maksan toiminnan häiriöistä, viherkaihista, sokeritaudista tai tuotteen valmistusaineiden allergioista kärsiville. Emme suosittele ohjelman käyttöä myöskään mielialalääkkeitä tai muita psykologisten ongelmien hoitoon tarkoitettuja reseptilääkkeitä käyttäville henkilöille. Mitä tahansa lääkkeitä käyttävien tai mistä tahansa sairaudesta kärsivien henkilöiden tulee konsultoida lääkäriä ennen ohjelman käytön aloittamista.

*Ennen minkä tahansa luontaistuotteen käytön aloittamista on suositeltavaa konsultoida lääkäriä. On myös ehdottoman tärkeää varmistua, että yksikään tuotteen valmistusaineista ei aiheuta käyttäjälleen allergiaa.

Elämäntavat vaikuttavat kaikkiin elämänalueisiin. On itsestään selvää, että terveellinen ja säännöllinen elämänrytmi on terveyden kannalta edullisempi. Epäedullisten elämäntapojen ei ole kuitenkaan voitu todistaa vaikuttavan ohjelman aikaansaamiin tuloksiin, vaikka mahdollisen terveiden elämäntapojen vaaliminen onkin suositeltavaa.

suonikohjut jaloissa

Olemme niin varmoja ohjelman toimivuudesta, että tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden kokeilla sitä yhden kuukauden ajan ja saada rahansa takaisin, jos tulokset eivät tyydytä. Mikset kokeilisi ohjelmaa heti, mitään menetettävää ei ole!

Kaikki tilaukset käsitellään päivittäin, joten niiden nopea toimitusaika on taattu. Tilaukset lähetetään jo samana päivänä ja perille ne saapuvat UPS:n kautta 2-3 ja TNT:n 10-12 arkipäivän kuluessa. Käytössämme olevat arvostetut kuljetusyritykset takaavat tilausten nopean ja laadukkaan toimituksen.

Ehdottomasti. Asiakkaidemme käytössä on ympärivuorokautinen on line-asiakaspalvelu. Olemme iloisia voidessamme auttaa missä tahansa tuotetta koskevassa ongelmassa.

Kyllä. Ohjelman osto ja käyttö vaatii 18 vuoden iän.

Luottokortin tiedoissa näkyy ainoastaan käyttämämme on line-maksujärjestelmän nimi (“click and buy”). Tuotteen nimi tai sen käyttötarkoitus ei näy missään yhteydessä.

Kyllä. Kaikki tilaukset lähetetään täysin hienotunteisesti. Paketin ulkomuodosta on mahdotonta päätellä sen sisältöä. Pidämme tilauksen hienotunteista toimitusta ensiarvoisen tärkeänä.

Kyllä. Kun tuote maksetaan luottokortilla, tilauksen toimitus on ilmainen. Mikset hyödyntäisi tarjousta heti!

Ehdottomasti. Tietoturvalain mukaisesti emme milloinkaan luovuta ostajan yhteystietoja eteenpäin.

Ostosten tekeminen internetissä on täysin turvallista. Tilauksen maksutavasta riippumatta ostokset ovat täysin turvallisia ja ostajan tiedot täysin luottamuksellisia. Tietoturvaohjelman ansiosta ostajan luottokorttitiedot ovat turvassa.

Lisää tietoa VARISELISTA Tilaa nyt